Mobilpant - Pant din brukte elektronikk hos oss!

Bra for lommeboka, bra for miljøet – bruk kalkulatoren nedenfor å sjekk hva du kan få for din brukte elektronikk. Les mer om hvordan mobilpant fungerer og hvorfor det er bra ved å klikke på les mer.

Hvorfor bruke mobilpant hos Extndit?

Miljøvennlighet

Elektronikkavfall er et av de raskest voksende avfallsproblemene i verden. Mange elektroniske apparater inneholder farlige materialer som bly, kvikksølv og kadmium, som kan forurense jord og vann dersom de ikke behandles riktig. Ved å pante inn elektronikken hos oss, sikrer du at disse materialene blir håndtert på en miljøvennlig måte. Vi sørger for at komponentene enten blir resirkulert eller gjenbrukt, noe som reduserer behovet for å utvinne nye råmaterialer og minsker miljøbelastningen.

Sirkulær økonomi

Ved å pante inn brukte elektroniske enheter bidrar du til en sirkulær økonomi. Dette forlenger produktenes levetid og reduserer avfallsmengden. I stedet for å ende opp som avfall, får produktene en ny sjanse hos nye eiere.

Personlig økonomi

Når du paner elektronikk hos oss, kan du få økonomisk kompensasjon for dine brukte enheter. Dette kan være i form av penger til din bankkonto eller kreditt til å kjøpe nye produkter, f.eks. litt nyere brukt telefon på nettbutikken vår. Det er en vinn-vinn situasjon: du får en økonomisk fordel samtidig som du bidrar til å redusere elektronisk avfall.

Sikkerhet

Vi sørger for at all data blir slettet sikkert fra enhetene før de blir videresolgt eller resirkulert. Dette beskytter ditt privatliv og sørger for at ingen sensitive opplysninger faller i feil hender. Våre dataslettingssystemer innehar internasjonal ADISA-standard, og vi er også sikkerhetsklarert av en av Norges største offentlige etater.

Enkel prosess

Panting hos oss er en enkel og brukervennlig prosess. Du trenger bare å registrere enheten din i vår panteportal, få en estimert verdi, og sende eller levere den med den frankerte etiketten som blir sendt deg. Vi tar oss av resten, noe som gjør det praktisk for deg å kvitte deg med uønskede enheter på en ansvarlig måte.

Alt i alt er mobilpant og pant av brukt elektronikk hos Extndit en smart og ansvarlig handling. Det bidrar til å beskytte miljøet, støtter en bærekraftig økonomi, gir økonomiske fordeler, ivaretar sikkerheten din og er en enkel løsning på et voksende problem.

PS: Finner du ikke produktet ditt i panteportalen vår, send oss en epost på [email protected] så tar vi kontakt med deg for å se om vi kan løse det utenfor portalen.

Tilstand

Produktene er gradert basert på utseende. Extndit sikrer at produktet har bestått en grundig kvalitetskontroll slik at det fungerer som den skal.