RVD

Her har vi samlet mer informasjon om tilbakekjøp fra bedrifter.

Hvilke produkter kan dere håndtere på tilbakekjøp?

Vi håndtere i dag ulike produkter på tilbakekjøp, som; Mobiltelefon, nettbrett, laptoper, stasjonære datamaskiner, gaming maskiner, dataskjermer, tilbehør tilknyttet nevnte produktkategorier.

Ja, vi kjøper både funksjonelle og defekte produkter. Vårt graderingsteam er spesialister innen funksjonstesting, og vårt salgsapparat har spisset sin kompetanse for å kunne avhende produkter som både er funksjonelle og defekte, og slik sett sørge for en merverdi også der produktet har en skade.

Vi kjøper både små og større varepartier, fra 10 til 2000 produkter. Noen av våre kunder leverer over 10 000 produkter i løpet av ett år.

Vi forstår risikoen alle selskaper, små som store, har med sitt datainnhold, på ulike lagringsmedium, og det er derfor sikker sletting har høy prioritet hos oss. Vi benytter Blackbelt Defence, ett anerkjent akkreditert sletteverktøy, som leverer etter standardene fra; ADISA, GSMA, NIST, CESG og FCS. Alle lagringsmedium, som mobiltelefoner, nettbrett eller datamaskiner, gjennomgår en sletteprosess hos oss, der hver fullførte prosess dokumenteres med ett elektronisk sertifikat. Prosessen krever ingen menneskelig innsyn, og er helmaskinell.

Vi kan gi tilbud på komplette varelager, som enten er EOL, overstock, eller ELL.

Ja, vi kjøper opp konkursbo innen alle fagfelt fra elektronikk, til klær. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Tilstand

Produktene er gradert basert på utseende. Extndit sikrer at produktet har bestått en grundig kvalitetskontroll slik at det fungerer som den skal.