Datasletting

Har du spørsmål om datasletting, ser mer informasjon her.

Jeg ønsker å sende inn produkter for sikker sletting, hvordan går jeg frem?

Vi håndterer sikker sletting av mobiltelefoner, nettbrett og laptoper, ved bruk av BlackBelt Defence, ett akkreditert global sletteverktøy. Kontakt oss via vårt kontaktskjema, så vil en av våre kundekontakter kontakte deg.

Vi har 3 ulike innsamlingsmetoder:

  1. Dere sender selv inn produktene.
  2. Vi samler inn produktene via Bring eller DHL.
  3. Få egen dedikert sikkerhetsbil med sikkerhetsklarerte sjåfører.

Vi benytter større skap, med hjul, for innlevering av større partier. Disse skapene har en maksimal kapasitet på 400 KG, og tar normal kapasitet av 200 laptoper, antall utover disse kvantiteter kjøres med flere skap. Alle skapene er låsbare og leveres med nummeret plombering. Frakten besørges av vår avtalepartner; Bring.

Ja, vi rapporterer alle slettede produkter pr serien- eller IMEI-nummer. Formatet leveres etter ønske, i csv/excel eller PDF, og vil inneholde; Merke, modell, variant, innhold av komponenter, Serie- eller IMEI-nummer, type sletteprosess og slette-ID. Ta kontakt for å få oversendt eksempel av type rapportering.

Ja, vår tjeneste RVD-total inneholder koordinert innsamling, sikker sletting og utkjøp av produktene. Les mer om dette her.

Vi har en anerkjent underleverandør, som er markedsledende på sikker destruksjon av IT-produkter. Her vil produktene bli kvernet i henhold til NATO standard. Det vil også tilbys rapport for destruksjonen.

Tilstand

Produktene er gradert basert på utseende. Extndit sikrer at produktet har bestått en grundig kvalitetskontroll slik at det fungerer som den skal.