Bærekraft og Lønnsomhet i Harmoni

Bærekraft og lønnsomhet

I dagens stadig mer bevisste samfunn blir miljømessig ansvar og bærekraft stadig viktigere for bedrifter over hele verden. Likevel har mange bedrifter en tendens til å se på miljøvennlige praksiser som en byrde eller en ekstra kostnad. Men hos Extndit mener vi at det ikke er noen motsetning mellom å være miljømessig bevisst og å ha lønnsom drift. Tvert imot, vi mener at bærekraftige praksiser kan være drivkraften bak økt lønnsomhet og suksess.

Reduksjon av Avfall og Kostnader

Ved å fokusere på gjenbruk og resirkulering av IT-utstyr, bidrar Extndit til å redusere mengden elektronisk avfall som havner på deponier eller i forbrenningsanlegg. Dette ikke bare reduserer vår miljøpåvirkning, men det gir også betydelige kostnadsbesparelser, både for de som selger og de som kjøper; og for oss og våre ansatte. Ved å gjenbruke og resirkulere utstyr, unngår bedrifter behovet for å kjøpe nytt utstyr til full pris, eller de kan få betydelige kompensasjon for sitt gamle utstyr.

Innovasjon og Konkurranseevne

Bærekraftige praksiser kan også være en katalysator for innovasjon og økt konkurranseevne. Ved å fokusere på å finne nye og mer effektive måter å gjenbruke og resirkulere IT-utstyr på, jobber vi i Extndit kontinuerlig med å skape nye forretningsmuligheter og løsninger for å øke restverdi og gjenbruk. Dette kommer både våre partnere og våre kunder til gode.

Partnerskap, Samarbeid og Bevissthet

Endelig er bærekraftige praksiser ofte avhengig av partnerskap og samarbeid med andre bedrifter, myndigheter og interessegrupper. Vi tror på at ved å kontinuerlig jobbe med å tenke nytt på brukt, så kan vi etter hvert påvirke andre til å se det de samme mulighetene, og myndigheter til å legge bedre til rette for mulighetene til at alle parter (og planeten) oppnår win-win.

Konklusjon – proof is in the pudding

I dagens stadig mer bevisste samfunn er bærekraft og lønnsomhet ikke lenger motstridende prinsipper, etter vår mening, men heller to sider av samme mynt. Vi tror og beviser hver dag at det er fullt mulig å være både miljømessig bevisst og ha lønnsom drift. Vi inviterer og utfordrer alle norske bedrifter til å ta kontakt for å se om vi kan bidra til å skape både sunne og miljømessige praksiser som også er lønnsomme for begge parter.

Kontakt oss gjerne i dag.

Tilstand

Alle produkter er fungerende og er gradert basert på utseende. Extndit sikrer at produktet har bestått en grundig kvalitetskontroll slik at det fungerer som den skal.  Under ser du beskrivelse av våre ulike tilstander: