Lysten på å følge med på rykter om hva som kommer fra Apple og Samsung?

Mobilrykter

Disse nettstedene er utmerkede ressurser for å holde seg oppdatert på de siste ryktene og lekkasjene om Apple og Samsung produktlanseringer. De tilbyr pålitelig informasjon og detaljerte analyser som kan hjelpe deg med å følge med på teknologinyheter og kommende innovasjoner.

MacRumors
En av de mest populære nettstedene for Apple-relaterte nyheter og rykter. MacRumors har en omfattende dekning av kommende Apple-produkter, inkludert iPhone, iPad, MacBook og mer.
https://www.macrumors.com

9to5Mac
Et annet ledende nettsted for Apple-nyheter, som dekker rykter, lekkasjer og analyser om kommende Apple-produkter og -tjenester.
https://www.9to5mac.com

Android Central
Fokusert på Android-økosystemet, tilbyr Android Central de nyeste ryktene og lekkasjene om kommende Samsung-produkter, samt andre Android-enheter.
https://www.androidcentral.com

SamMobile
En dedikert kilde for alle nyheter, rykter og lekkasjer om Samsung-produkter. SamMobile dekker alt fra Galaxy-smarttelefoner til smartklokker og andre Samsung-enheter.

Home

The Verge
En bred teknologinyhetsside som dekker rykter og lekkasjer om både Apple og Samsung. The Verge tilbyr dypgående analyser og pålitelige nyhetsrapporter om kommende produktlanseringer.
https://www.theverge.com

Extndit pleier å få de nyeste produktlanseringene inn 1-2 måneder etter lansering, så husk å følge med, eller meld deg på produkt-varsling, så sier vi fra når vi har de på lager. Er du allerde på utkikk etter en «Ny» mobiltelefon, se vårt utvalg her!

Del:

Flere artikler

Nyhetsbrev

Få spesialtilbud, kampanjer og hold deg oppdatert med våre siste nyheter!

Tilstand

Alle produkter er fungerende og er gradert basert på utseende. Extndit sikrer at produktet har bestått en grundig kvalitetskontroll slik at det fungerer som den skal.  Under ser du beskrivelse av våre ulike tilstander: