Kommer brukte laptoper ferdig oppsatt?

Brukt laptop

Når du kjøper en brukt laptop hos oss, får du ikke bare en maskin som er grundig renset og klargjort, men også en enhet som er ferdig oppsatt med den opprinnelige versjonen av Windows som fulgte med maskinen. Vi forstår at det kan være tidkrevende og komplisert å sette opp en ny laptop, og derfor gjør vi denne prosessen enkel for deg.

Vi sørger for at alle brukte laptoper leveres med den versjonen av Windows som opprinnelig kom med maskinen, installert og klar til bruk. Dette betyr at du kan være trygg på at operativsystemet er kompatibelt med maskinvaren, og at du får en sømløs og stabil brukeropplevelse.

Dette betyr at når du mottar din laptop fra Extndit, er den klar til bruk rett ut av esken. Du slipper bryet med å installere operativsystemet eller lete etter drivere. Alt du trenger å gjøre er å slå på enheten og begynne å bruke den med en gang.

Hos Extndit er vår prioritet å levere brukte laptoper som er trygge, pålitelige og enkle å sette opp. Med vår nøye klargjøringsprosess og forhåndsinstallerte Windows, kan du være sikker på at du får en enhet som fungerer optimalt og er klar til å møte dine behov. Dette gjelder alle brukte laptoper fra Lenovo, HP og Dell.

Se vårt utvalg av laptoper her!

Del:

Flere artikler

Nyhetsbrev

Få spesialtilbud, kampanjer og hold deg oppdatert med våre siste nyheter!

Tilstand

Alle produkter er fungerende og er gradert basert på utseende. Extndit sikrer at produktet har bestått en grundig kvalitetskontroll slik at det fungerer som den skal.  Under ser du beskrivelse av våre ulike tilstander: